> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
loopbaandienstverlening in de leerwerkloketten
Landelijk nieuws

Een verkenning naar de samenwerking tussen scholen, gemeenten, RMC en Leerwerkloketten in het kader van loopbaandienstverlening.

Deze verkenning beschrijft de succesfactoren, verbeterpunten en wat de mogelijkheden zijn tot het verbreden van de expertise en dienstverlening van de Leerwerkloketten.

22-01-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Budget voor scholing en ontwikkeling moet standaard opgenomen worden in de cao. Dat staat in de nota Klaar voor veranderend werk van VNO-NCW, MKB-Nederland en AWVN. Dit meldt NU.nl.

22-01-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. Minister Koolmees: “De mensen die dat hebben gedaan, waren positief. Maar ik denk dat er nog veel meer mensen er profijt van kunnen hebben. Daarom heb ik besloten dat alle 45-plussers in aanmerking komen.”

03-01-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Op ‘open onderwijsdata’ is de MBO-planningstool gepubliceerd. Deze tool bevat voor iedere mbo-instelling op maat gemaakte prognoses. De planningstool is door DUO ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Onderwijs en in afstemming met de MBO Raad en instellingen. Dit meldt DUO.

21-12-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

In deze editie van de Metro staan inspirerende verhalen van mensen die, mede dankzij het Leerwerkloket, de overstap maakten naar een andere baan.

20-12-2018 | Lees meer

Pagina's