> Bedankjes aan het Leerwerkloket

Bedankjes aan het Leerwerkloket

"U heeft met mij een aantal gesprekken gehad omdat ik op zoek ben naar werk of een nieuwe studierichting.
Ik ben langsgegaan bij de DHL voor een baan als pakketbezorger. Ik moet wat informatie over het bedrijf leren en dan zouden we een gesprek gaan plannen. Ik ben ook gewoon verder aan het solliciteren.
Ik heb een studiekeuze- en een persoonlijkheidstest gedaan, de uitslag hiervan hebben wij besproken. Ik ben er nog steeds niet zeker van welke opleiding ik wil doen indien ik hiervoor zou kiezen, maar er zijn een aantal opleidingen interessant dus ik zal er meer informatie over inwinnen.
De uitslag van de persoonlijkheidstest vind ik erg handig, ik heb nu op papier staan op hoe sommige dingen verbonden zijn en op welke punten ik mij zou kunnen ontwikkelen. Ik wil u in elk geval bedanken voor uw hulp."

"Vorige week de toets gedaan maar dat was alles, waardoor we dus niet veel nieuws hadden en we gewacht hebben tot vandaag ( intake gesprek ). Ging eigenlijk allemaal heel snel. Lijst ingevuld met wat informatie over wat we verwachten van de opleiding en informatie wat hun nodig hadden, en kregen toen beide te horen dat we morgen eigenlijk al met de les mee kunnen doen. Dus vanaf nu zijn we officieel ingeschreven voor het Mondriaan en morgen dus naar school. Ik wou u namens Jasper en mijzelf dus ook bedanken voor de informatie en de hulp bij het vinden en aanmelden van de studie. Heel erg bedankt!"

"Dhr. J.K. heeft per 14 september een baan als betontimmerman. Je hebt hem geholpen met werk te zoeken en zijn CV te maken. Weet je nog? Hij bedankt je alsnog heel hartelijk voor je tijd en je moeite. Toppie van je!!"

In verband met leeftijdsverschillen ziet Sabrina (23) het niet zitten om terug naar school te gaan. Ze bezoekt het Leerwerkloket Haaglanden om andere mogelijkheden te onderzoeken. Samen met de scholingsadviseur bekijkt zij scholingsaanbod voor volwassenen en schrijft zich in voor de Volwassene-BOL opleiding Pedagogisch Werker. Ze wordt uitgenodigd voor een test om te kijken of ze de opleiding in één jaar kan doen: "Het gaat pittig worden, maar ik weet dat ik hiermee echt een betere toekomst ga krijgen en ik ga er vol voor. Ik zal deze opleiding zeker aanraden bij andere jongeren van mijn leeftijd en ouder, omdat je niet met 16-jarigen zit en niet elke dag naar school moet. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb genomen en kan niet wachten tot ik mag beginnen. Bedankt!"